Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud obține o VICTORIE MARE în deplasare la SCM Craiova

de Mihai Sărmășan

Handbalistele bistrițene antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan au obținut duminică a patra victorie din acest campionat reușind să se impună cu scorul de 22-19 în deplasare la SCM Craiova, după ce la pauză conduceau cu 10-9.

Cu un joc foarte bun în apărare, echipa noastră a condus chiar și cu 5 goluri diferență pe parcursul reprizei a doua, având-o pe Almudena Rodriguez într-o zi de grație, handbalista de origine iberică marcând 9 goluri în poarta Craiovei, fiind cea mai bună jucătoare de pe teren.

Au marcat pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: Almudena Rodriguez (9), Oana Țiplea (3), Szilvia Szabo (3), Laura Pristăvița (2), Nicoleta Dincă (2), Daniela Rațiu (1), Valentina Ardean Elisei (1), Magdalena Paraschiv (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 10 mingi din cele 29 trimise de oltence pe poarta sa ( 34 %).

Cu acest succes, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud acumuleaza 12 puncte în clasament ( 4 victorii și 3 înfrăngeri), iar etapa următoare va întâlni pe teren propriu pe Minaur Baia-Mare.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

VREMEA

Roubaix Nord-Pas-De-Calais France
Parţial noros
Parţial noros
5°C
Vânt: 22 km/h N