Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud se impune în fața Gloriei Buzău după un meci încins. VIDEO Horațiu Pașca și Carmen Amariei

de Mihai Sărmășan

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a impus greu astăzi cu scorul de 29-27 (15-14) în fața formației SCM Gloria Buzău, în etapa a-6-a din Liga Florilor.

În prima repriză partida a fost una echilibrată, oaspetele conducând la un moment dat cu două goluri diferență, dar echipa bistrițeană a reușit să intre în avantaj minim la cabine. Repriza a doua a fost dominată în ansamblul ei de handbalistele bistrițence, chiar dacă pe finalul meciului formația buzoiană a ratat copilărește mai multe situații care puteau face ca scorul final să fie în favoarea lor.

Au marcat pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud: Oana Țiplea (8), Almudena Rodriguez (6), Szilvia Szabo (5), Daniela Rațiu (4), Nicoleta Dincă (2), Laura Pristăvița (2), Magdalena Paraschiv (2) În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 10 mingi din cele 31 trimise de buzoience pe poarta sa ( 32 %).

”Aveam mare nevoie de victoria asta, echipa a muncit foarte mult în ultimele două săptămâni. Gloira 2018 își doreste foarte mult să își mulțumească suporterii și să își atingă obiectivele stabilite”, a declarat pentru pagina oficială de Facebook a clubului, Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud.

HORAȚIU PAȘCA

”Aveam mare nevoie de victoria asta, echipa a muncit foarte mult în ultimele două săptămâni. Gloria 2018 își doreste foarte mult să își mulțumească suporterii și să își atingă obiectivele stabilite – Horatiu Pasca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița – Năsăud#CSGloria2018BN #EchipaDeSufletABistritenilor #ConsiliulJudetean #Rombat #Teraplast #StrabagARL #CramaJelna #TourmontKing #Geoplast #RoserHouse #Hiperdia #HotelMetropolis #SchreinerSpa #CasaEma #Physiokinetic #FRH

Publicată de CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe Sâmbătă, 20 octombrie 2018

Prezentă în tribunele Sălii Polivalente la această partidă, fosta jucătoare a echipei naționale Carmen Amariei a oferit o scurtă declarație pentru Nota BN  în care ne-a spus: “Am venit la acest meci fiindcă împreună cu familia ne petrecem weekend-ul aici, având multe rude prin zonă…astfel am profitat să putem vedea un spectacol handbalistic. Partida a fost una cu suspans, cu multe decizii bune și mai puțin bune, dar faptul că ambele echipe au încercat să joace destul de bine colectiv, luptînd fiecare pentru punctele puse în joc, meciul a fost mai încins spre finalul lui. Cred că echipa gazdă a meritat victoria, oaspetele nefructificând șansele avute pe finalul jocului. Momentan sunt în vacanță cu familia, iar pe viitor rămâne de văzut ce decizii voi lua legat de unde voi antrena.”

Declarație VIDEO Carmen Amariei dupa partida CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – SCM Gloria Buzău

Fosta jucătoare a echipei naționale de handbal feminin a României, Carmen Amariei, după meciul de azi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – SCM Gloria Buzău – “Am venit la acest meci fiindcă împreună cu familia ne petrecem weekend-ul aici, având multe rude prin zonă…astfel am profitat să putem vedea un spectacol handbalistic. Partida a fost una cu suspans, cu multe decizii bune și mai puțin bune, dar faptul că ambele echipe au încercat să joace destul de bine colectiv, luptând fiecare pentru punctele puse în joc, meciul a fost mai încins spre finalul lui. Cred că echipa gazdă a meritat victoria, oaspetele nefructificând șansele avute pe finalul jocului. Momentan sunt în vacanță cu familia, iar pe viitor rămâne de văzut ce decizii voi lua legat de unde voi antrena.”

Publicată de Nota BN pe Sâmbătă, 20 octombrie 2018

Etapa următoare echipa bistrițeană va întâlni în deplasare pe SCM Craiova.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud