Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: CS Gloria 2018 se impune autoritar în fața Măgurei Cisnădie cu scorul de 29-25. VIDEO Horațiu Pașca și Ada Moldovan

de Mihai Sărmășan

Handbalistele de la CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud s-au impus astăzi în fața ocupantei locului III din Liga Florilor,  CS Măgura Cisnădie, cu scorul de 29-25, la pauză, tabela de marcaj arătând 17-14. Cu o apărare foarte bună, în frunte cu portarul Ana Maria Măzăreanu și un atac care a mers bine pe întreg parcursul jocului, principalele marcatoare fiind Valentina Ardean Elisei și Almudena Rodriguez, echipa bistrițeană nu a oferit astăzi nicio emoție celor care au umplut Sala Polivalentă.

Au marcat pentru Gloria 2018: Valentina Ardean Elisei (8), Almudena Rodriguez (5); Nicoleta Dincă (4), Daniela Rațiu (4), Laura Pristăvița (3), Andreea Bărbos (3); Magdalena Paraschiv (1) și Szilvia Szabo (1). În poartă, Ana Maria Măzăreanu a salvat 11 din cele 33 de mingi trimise de jucătoarele oaspete pe poarta sa, având un procentaj de 33 %.

La finalul partidei, Ada Moldovan, cea mai valoroasă handbalistă din lotul echipei sibiene, marcatoare a 5 goluri astăzi a declarat în exclusivitate pentru Nota BN: “Noi am fost foarte obosite, jucând meciuri tot la trei zile, am avut și multe accidentări, dar nu vreau să mă scuz, noi suntem singurele vinovate pentru înfrângerea de astăzi. Pentru meciul cu Esbjerg de peste câteva zile din grupele EHF, ne vom dărui și vom încerca să jucăm un handbal de plăcere. La finalul campionatului Ligii Florilor, ne dorim o clasare cât mai bună și să fim sănătoase.”

Declarație Ada Moldovan, CS Măgura Cisnădie

Declarație Ada Moldovan, CS Măgura Cisnădie: "Noi am fost foarte obosite, jucând meciuri tot la trei zile, am avut și multe accidentări, dar nu vreau să mă scuz, noi suntem singurele vinovate pentru înfrângerea de astăzi. Pentru meciul cu Esbjerg de peste câteva zile din grupele EHF, ne vom dărui și vom încerca să jucăm un handbal de plăcere. La finalul campionatului Ligii Florilor, ne dorim o clasare cât mai bună și să fim sănătoase"

Publicată de Nota BN pe Miercuri, 30 ianuarie 2019

Horațiu Pașca, antrenorul principal al formației bistrițene, a declarat la finalul meciului pentru pagina oficială de Facebook a clubului: ” Vreau să le felicit pe fete pentru dăruire. Mă bucur că am reușit să le oferim suporterilor o prima victorie pe teren propriu în 2019 și sa obținem trei puncte în compania unei formații care ne reprezinta în Europa. Asta e tot ce contează, iar pentru Cupa României ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, în perspectiva meciului cu Mioveniul ce urmează peste două săptămâni.”

HORAȚIU PAȘCA

Horatiu Pasca antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: ”Vreau să le felicit pe fete pentru dăruire. Mă bucur că am reușit să le oferim suporterilor o prima victorie pe teren propriu în 2019 și sa obținem trei puncte în compania unei formații care ne reprezinta în Europa. Asta e tot ce contează.” #Handbal #CSGloria2018BN #LigaFlorilor #FRH #HoratiuPasca

Publicată de CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud pe Miercuri, 30 ianuarie 2019

După acest meci, Gloria 2018 urcă pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor și va întâlni etapa următoare în deplasare pe Universitatea Cluj.

sursa foto: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud