Uncategorized

Handbal feminin, Liga Florilor: Oana Chirilă Țiplea se desparte de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

de Mihai Sărmășan
Oana Tiplea părăsește vestiarul Gloriei. Interul dreapta al echipei bistrițene a a ajuns la o înțelegere cu conducerea CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud și și-a reziliat amiabil contractul pe care îl avea cu formația noastră.
Marius Pintea, director CS Gloria BN: ”La solicitarea jucătoarei de a rezilia amiabil contractul, clubul a hotărât că pentru tot ceea ce a oferit echipei de handbal feminin să îi respecte decizia.
Îți multumim pentru tot ce ai făcut pentru echipa noastră și pentru bistrițeni. Mult succes !”
Oana Tiplea: ”Le mulțumesc din tot sufletul suporterilor bistrițeni, pentru că în cei 3 ani și jumătate cât am jucat aici m-au făcut să mă simt apreciată, m-au aplaudat la fiecare meci și au făcut să simt că Bistrița este “acasă”! Îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Emil Radu Moldovan dar și tuturor consilierilor, că au sprijinit financiar și sufletește această echipa și sper să o facă la fel și în anii ce vor urma!
Colegelor mele, le doresc să aibă parte de sănătate, pentru că valoroase sunt și sunt sigură, că pot duce Gloria 2018 în primele 5 echipe din campionat! Mulțumesc galeriei ”Peluza Albastră„ ! Sunteți extraordinari și vreau să stiți că rar mi-a fost dat să vad, atâta pasiune pentru o echipa de handbal feminin!
La mulți ani ! Să ne revedem cu bine!”
sursa foto și text: Facebook CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud