Uncategorized

Iei un 10, plantezi un copac. Proiect inedit la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca

La începutul sesiunii de iarnă, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”din Cluj-Napoca a propus studenților un proiect inedit: pentru fiecare notă de 10 obținută examene va fi plantat câte un copac.

,,Pentru a vă răsplăti eforturile depuse în această sesiune de examene, chiar dacă răsplata o regăsiți în voi, în felul în care vă dezvoltați și în viitorul pe care vi-l oferiți, am decis ca pentru fiecare 10 luat de voi să plantăm un copac. 🌳

Dacă ați luat 3 de 10 în această sesiune, vom planta 3 copaci. Dacă ați luat 5 de 10 în această sesiune, vom planta 5 copaci. S.a.m.d.. Tot ce trebuie să faceți este să ne aduceți dovada notelor, iar apoi noi ne ocupăm de restul” au notat pe Facebook-ul instituției reprezentanții acesteia la începutul sesiunii de examene.

Cum sesiunea s-a încheiat, au fost contabilizate și notele de 10 obținute de studenți. Acestea sunt în număr de 507, astfel încât facultatea va planta 507 copaci într-o zonă din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Notele voastre de 10 se transformă în copaci plantați. Vă mulțumim pentru efortul depus nu doar pentru propria dezvoltare personală și profesională, ci și pentru o idee în care credem cu toții. Lumea va fi puțin mai bună datorită vouă și puteți fi foarte mândri de asta!

Pentru că ne place să ținem cont de opiniile voastre, vom planta copacii împreună, noi toți, pe un teren de lângă Cluj-Napoca” este mesajul apărut după sesiune pe pagina de Facebook a SPAC (sursă Foto –http://fspac.ubb.