Uncategorized

Imagini rare cu lupi filmați în Parcul Natural Putna.Video

Apariție rară într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea, doi lupi dintr-o haită fiind filmați de camerele de monitorizare a faunei amplasate de specialiștii Romsilva.

Doi lupi în Parcul Natural Putna Vrancea din cadrul Romsilva

Apariție rară într-o pădure din Parcul Natural Putna Vrancea, doi lupi dintr-o haită fiind filmați de camerele de monitorizare a faunei amplasate de specialiștii Romsilva.Lupul, cea mai mare specie din familia Canidae, este un animal carnivor care trăiește în haită și are un rol important în menținerea echilibrului #ecologic și menținerea unor ecosisteme natural sănătoase. Prădător foarte eficient și inteligent, lupul este una din speciile foarte greu de surprins în mediul lor natural. Haitele de lupi sunt foarte bine organizate, fiecare exemplar având un rol bine definit în acest grup. Pădurile din România adăpostesc una dintre cele mai dezvoltate populații de lup din Europa. Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva. Este situat în sud-estul țării, în județul #Vrancea, și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt #păduriÎn parc se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistrețul. Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare.*****Two grey wolves from a wolfpack caught on monitoring camera into a forest in Putna Vrancea Natural Park, in Vrancea county, #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Faună #wildlife #România #nature #Putna #Vrancea

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Joi, 9 august 2018

Lupul, cea mai mare specie din familia Canidae, este un animal carnivor care trăiește în haită și are un rol important în menținerea echilibrului #ecologic și menținerea unor ecosisteme natural sănătoase. Prădător foarte eficient și inteligent, lupul este una din speciile foarte greu de surprins în mediul lor natural. Haitele de lupi sunt foarte bine organizate, fiecare exemplar având un rol bine definit în acest grup.

Pădurile din România adăpostesc una dintre cele mai dezvoltate populații de lup din Europa.

Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor -Romsilva.