Uncategorized

În primele 48 de ore, peste 26 000 de persoane cu nume și prenume s-au înscris în partidul condus de Dacian Cioloș

În acest moment, la 48 de ore de la anunțarea noului partid, 26 012 persoane s-au înscris ,,cu nume și prenume” pe siteul nostru ca susținători ai RO+. Dintre aceștia, 16 036 au cerut să fie membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului București.

,,16 mii de oameni în 48h care vor să fie membri ai unui partid politic. Pentru mine e incredibil.

Politica nu mai e mocirlă. E despre noi, împreună”, scrie Alin Cristian Mituta, unul dintre fondatorii partidului.

,,Mi-aș dori să am talentul să pot să scriu ceea ce simt în așa fel încât să fie îndeajuns de aproape de realitate. Gratitudine, responsabilitate, uimire. Am un zâmbet mare pe față acum când scriu asta, dar mă simt și copleșit de atenția și generozitatea dumneavoastră.

Când am făcut filmarea de mai jos nu îmi imaginam că vom fi atât de mulți, atât de repede. Avem însă nevoie să fim mult mai mulți.

Va fi o perioadă dificilă. Vom fi atacați, vom face greșeli și nu vom putea să facem lucrurile pe atît de bine pe cât ne vom dori. Ne lipsesc încă multe, iar o echipă foarte bună care să poată să susțină activitatea a mii de oameni cere răbdare și resurse. Dar toate se pot rezolva cu bine. Împreună”, a menționat pe Facebook fostul premier, Dacian Cioloș.