Inima Transilvaniei, film de prezentare a unei destinații ecoturistice. Video

În urmă cu doar câteva zile, pe canalul de YouTube ,,Descoperă Eco-Romania!” a fost lansat filmul ,,Inima Transilvaniei” care prezintă destinația ecoturistică ,,Colinele Transilvaniei”, formată din sate pitorești. Printre acestea și satul Alma Vii din județul Sibiu, un sat săsesc, situat în sud-estul Transilvaniei. Pe unul dintre dealurile satului se află o biserică evanghelică din secolul al XIV-lea, înconjurată de fortificații.

Filmul realizat de fotograful de natura Mihai Moiceanu, surprinde frânturi din ultimul peisaj medieval autentic al Europei văzut prin ochii unei familii de germani stabilite recent în sat: Marion, Mike și fiul lor, Tim, încântați de noua lor viață în Transilvania.

Lansarea acestui film marchează sfârșitul Săptămânilor ecoturistice ale României, inițiativă de promovare a șapte destinații ecoturistice din țara noastră, respectiv: Tara Hategului – Retezat, Tinutul Zimbrului, Eco Maramures, Baile Tusnad si imprejurimile, Tara Dornelor, Padurea Craiului si Colinele Transilvaniei.

Sursă foto: captura video-film Inima Transilvaniei

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina