Întâlnire specataculoasă cu o pisică sălbatică. Video

Întâlnire cu una din cele mai discrete feline -pisica sălbatică (Felis silvestris), surprinsă de angajații Romsilva de la Ocolul Silvic Teregova, Direcția Silvică Caraș Severin.

Întâlnire cu spectaculoasa pisică sălbatică

Întâlnire cu una din cele mai discrete feline -pisica sălbatică (Felis silvestris), surprinsă de colegii noștri de la Ocolul Silvic Teregova, Direcția Silvică Caraș Severin.Pisica sălbatică este un animal solitar care vânează noaptea şi foarte rar este văzut de oameni în mediul său natural. Felina poate să ajungă 70 de centimetri lungime, lungimea cozii poate fi de 35 de centimetric. La maturitate, pisica sălbatică poate avea o greutate de 8 kilograme.Are un teritoriu de vânătoare de peste 300 de hectare şi se hrăneşte cu mamifere mici şi păsări.***Just another” boring” work day at the office 😊 Our colleagues in Teregova Forest District were lucky enough to meet a European wildcat on their usual patrol in the forest.#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Teregova #Caraș #România #Silvicultură #Păduri #Forests #wildlife #WildCat

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Marţi, 21 August 2018

Pisica sălbatică este un animal solitar care vânează noaptea şi foarte rar este văzut de oameni în mediul său natural. Felina poate să ajungă 70 de centimetri lungime, lungimea cozii poate fi de 35 de centimetri. La maturitate, pisica sălbatică poate avea o greutate de 8 kilograme.
Are un teritoriu de vânătoare de peste 300 de hectare şi se hrăneşte cu mamifere mici şi păsări.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.