Uncategorized

Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor – Best of Vienna, astăzi la Palatul Culturii Bistrita


Johann Strauss Ensemble & Russell McGregor aduc stralucirea Craciunului vienez in Romania!

In luna decembrie, muzica clasica vieneza va rasuna mai plina farmec ca niciodata. Maestrul viorii, Russell McGregor si orchestra austriaca Johann Strauss Ensemble revin pe scenele din Romania, in cadrul unui amplu turneu national al concertului de Craciun, ”Vienna Magic”.
Operetele, valsurile si polcile dinastiei Strauss, care incanta si astazi milioane de iubitori ai frumosului muzical din intreaga lume, vor delecta publicul roman intr-un turneu de exceptie.
Recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, ansamblul de muzicieni Johann Strauss Ensemble, sub conducerea dirijorului Russell McGregor, va “picta” atmosfera feerica a tabloului de sarbatoare tipic vieneza, prin interpretari debordante, pline de rafinament si energie, presarate cu momente fine de amuzament.
Stralucirea si fastul Vienei, imbracate intr-un decor desprins parca din basmele cu brazi impozanti, castele cu sclipiri aurii si fulgi de zapada, invaluite de celebrele valsuri vieneze, colinde si cantece de iarna vor aduce un plus de valoare capodoperelor din secolele precedente.
Spectacolele de Craciun ale ansamblului Johann Strauss Ensemble reprezintadeja o traditie pentru publicul romanesc. Dupa succesul inregistrat in cei 14 ani de concerte sustinute consecutiv in Romania cu casa inchisa, organizatorii le ofera persoanelor interesate posibilitatea de a-si procura biletele in timp util.
Astfel, biletele pentru concertul de Craciun, ”Vienna Magic”, ce va avea loc pe 13 Decembrie la Palatul Culturii Bistrita, au fost puse in vanzare si sunt disponibile online pe www.bilete.ro, www.ticketnet.ro și fizic PALATUL CULTURII.