Uncategorized

Juventus Torino și Manchester City s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Cu o triplă din partea lui Cristiano Ronaldo, Juventus a întors înfrângerea, scor 0-2, de pe terenul celor de la Atletico Madrid. Portughezul a înscris cu două lovituri de cap și din penalty, în minutul 86. Atletico a prestat un joc defensiv, iar formația antrenată de Simeone nu a reușit să șuteze pe spațiul porții adverse. Juventus-Atletico Madrid 3-0, iar campioana Italiei merge în sferturile de finală.

Acolo se va afla și Manchester City, în urma scorului general de 10-2 în fața lui Schalke: 3-2 în tur și 7-0, seara trecută, în Anglia. Oaspeții au rezistat doar până în minutul 35, apoi Sergio Aguero a marcat o dublă, completată de: Leroy Sane, care a reușit și trei pase de gol, Sterling, Bernardo Silva, Foden și Gabriel Jesus. Rezultatul reprezintă cea mai dură înfrângere pe care un club din Germania o suferă în Liga Campionilor.

În această seară, de la ora 22:00, sunt programate jocurile: Bayern Munchen-FC Liverpool și FC Barcelona-Olympique Lyonnais. În prima manșă, ambele jocuri s-au încheiat cu scorul de 0-0.