Uncategorized

La mulţi ani tuturor!

Dragi cititori

Publicaţia Nota BN vă urează un sincer La Mulţi Ani. 2019 să vă aducă multe bucurii şi să aveţi mult spor în tot ceea ce faceţi.

Noi vom rămâne aşa cum ne-aţi cunoscut. O publicaţie serioasă, care încearcă să ofere informaţiile care contează, care pot aduce mai mult bine comunității și țării. Vom evidenţia în continuare lucrurile bune pe care le fac cei din jurul nostru. Suntem deschişi la orice sugestie, inclusiv la publicarea comentariilor, dacă ele sunt asumate de persoane identificabile, fiindcă suntem o comunitate unde se spun lucrurilor pe nume.

Obiectivele noastre ţin doar menţinerea unei linii care să ajute pe cei din jurul nostru să fie mai buni, mai civilizaţi, iar în ceea ce-i priveşte pe cei care ne reprezintă în funcţii publice, încercăm să le insuflăm şi să le amintim că trebuie să fie drepţi, verticali, demni şi animaţi de binele comun. E tot ceea ce ne dorim.

Anul 2018 a fost unul extraordinar pentru noi, peste 3 milioane de români au deschis paginile noastre, majoritatea fiind din Transilvania. Am promovat valorile bunei guvernări locale și personalităţile care au avut un cuvânt de spus în viaţa social-politică.

Am fost un vehement opozant al celor care nu au grijă de banii publici.

Suntem deschişi şi vom susţine orice proiect care va duce România înainte şi care ne va face viaţa mai bună.

Vă dorim multă sănătate, zile frumoase şi multă inspiraţie tuturor!

La Mulţi Ani!

Echipa Nota BN.