Uncategorized

Lenuța Ștef (ACS Heniu), în tricoul Naționalei de fotbal feminin

În această perioadă, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia are loc un stagiu de pregătire a Naționalei de fotbal feminin. La acest stagiu de pregătire a îmbrăcat tricoul Naționalei, pentru prima dată, căpitanul echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului, Lenuța Ștef.

În momentul convocării, aceasta a declarat, pentru pagina de Facebook a clubului, următoarele: ,,Sunt foarte emoționată de această veste. Este o mare onoare să fiu convocată la Națională și îmi doresc să reprezint cu cinste clubul ACS Heniu“.

Fotbalista Naționalei Lenuța Ștef îmbină armonios viața sportivă cu cea militară, ea fiind angajată a Batalionului 812 Infanterie ,,Șoimii Carpaților”, subunitate a Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan”. Ca militar, Lenuța are rezultate remarcabile la concursurile militar-aplicative. Recent, aceasta a ocupat locul I în cadrul concursurilor militar-aplicative de vară, etapa pe MApN.

Naționala de fotbal feminin va debuta în preliminariile Euro 2021, în data de 8 octombrie, la Cluj-Napoca. În aceste preliminrii, România face parte din Grupa H, alături de Elveția, Belgia, Croația și Lituania.

Succes România, succes Lenuța Ștef!

Sursă foto: Lenuța Ștef-Facebook