DIN TRANSILVANIA

Linie completă de “Chirurgie artroscopică de înaltă fidelitate” la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

“Intervenții chirurgicale artroscopice cu unul dintre cele mai performante aparate din lume la Spitalul Județean de Urgență Bistrița!

Odată cu venirea unuia dintre cei mai buni medici ortopezi din România la Bistrița, Dl. Dr. Bogdan Bumbu, au început și operațiile artroscopice complexe pentru patologii articulare (umăr, genunchi, gleznă) cu tehnica medicală din dotare.

Dar aceasta nu era cea mai modernă, așa că am luat decizia să finanțăm cu peste 300.000 de lei achiziția unei linii complete de “Chirurgie artroscopică de înaltă fidelitate”, cu motoare medicale de ultimă generație, pentru abordarea patologiilor articulare!

Îi urez mult succes D-lui. Dr. Bogdan Bumbu și colegilor domniei sale din secția de ortopedie și sper în cât mai multe operații reușite pentru pacienții bistrițeni!

Alături de managementul Spitalului Judetean și managerul Gabriel Lazany am început o serie de investiții care schimbă în bine actul medical din Spitalul Județean de Urgență Bistrița! Și nu ne vom opri aici!”, scrie pe pagina sa oficială de Facebook, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.