POLITICĂ, Uncategorized

Mai mulți membri ai PLUS cer demisia din partid a unui bun prieten cu Dacian Cioloș

Abia s-a născut Partidul Libertății și Unității Naționale (PLUS), condus de proaspătul președinte ales, Dacian Cioloș, că se cer demisii ale unor membri.

Astfel, mai mulți reprezentanți ai PLUS cer demisia din partid a unui profesor universitar clujean, Avram Fițiu, care predă la Universitatea de Științe Agricole Cluj-Napoca și care deține o fermă de familie.  Profesorul Fițiu e recunoscut pentru stilul și modul de viață sănătos pe care îl are, dar și pentru experienta profesională, fiind recunoscut că un bun profesor. Avram Fițiu a scris o carte care a avut un succes deosebit, cu titlul: “Salvarea fermei românești”.

Avram Fițiu a fost coleg cu Dacian Cioloș la Cluj și îi leagă o lungă prietenie. Cei doi au fost colegi de facultate, pe urmă au predat la aceeaşi facultate şi au fost la programe de specializare în Franţa, tot împreună.

“—-#DEMISIA din PLUS Avram Fitiu—
Dacă mi-ați fi spus ca voi face parte din Consiliul Național al unui partid nou, alături de simpatizanți ai curentelor de extremă dreaptă, nu aș fi crezut.

Domnule Avram Fitiu, dragă coleg în Consiliul Național al PLUS:

• Nu cred că dreptul la avort poate fi adus în discuție în Uniunea Europeană în 2019, așa cum considerați dumneavoastră.
• Nu cred că “secularizarea și laicizarea se plătesc cu moartea”, așa cum credeți dumneavoastră.
• Nu cred că putem educa generațiile tinere cu afirmații de genul “imigrația musulmană și romă e putreziciune”, așa cum o faceți dumneavoastră, preluând acestea de la mișcări de extremă dreaptă din Europa.
• Nu cred în retorica blamării refugiaților, care vin să distrugă Europa și nu cred ca “o nouă cruciadă” poate fi soluția.
• Nu cred că tot ce iese din cadrul “familiei normale” (așa cum o definiți dumneavoastră) trebuie blamat sau jignit. Cred cu tărie în respectarea drepturilor fiecărei persoane, indiferent de religie, credință sau alte preferințe.
• Nu cred ca “trebuie să trimitem la abator clasa politică a României”, așa cum îndemnați dumneavoastră.
• Nu cred că educația sexuală în școli ar fi periculoasă, așa cum considerați dumneavoastră.
• Nu cred în conspirații contra agriculturii românești sau contra poporului român.
• Nu cred în produsele tradiționale pe care le promovați ca fiind vindecătoare de boli incurabile pentru moment.

Viziunea identitară, reacționară, bazată pe ură și pe manipulare nu fac parte din valorile mele.

Este clar că avem viziuni diferite despre evoluția societații și vă rog, așadar, să explicați aceste opinii ale dumneavoastră și să ne spuneți cum poate ajuta extrema dreaptă societății românești, europene și dezvoltării partidului PLUS.

—-spune George Gima”

“Salut curajul si gestul lui George.

DEMISIA in 24h.

Nu putem merge inainte cu acest domn.
!!!!!!!!!!!!!!!!!”, sunt câteva dintre mesajele colegilor domnului Fițiu.