DIN TRANSILVANIA, Uncategorized

Mâine se deschide Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca

Vneri, 22 noiembrie 2019, în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca are loc deschiderea Târgului de Crăciun, dar și aprinderea luminițelor de sărbători în oraș.

De la târg nu vor lipsi, nici în acest an, căsuțele frumos decorate, patinoarul amenajat în jurul ansamblului statuar Matei Corvin, Căsuța lui Moș Crăciun și Tramvaiul lui Moș Crăciun care circulă pe linia 101 (traseu Bucium-Gară, zilnic între 22 noiembrie-30 decembrie, între orele 16 și 19).

Noutățile târgului de anul acesta vor fi un carusel cu 3000 de luminițe, un iglu care găzduiește o familie de urși polari, o moară (jocul) de mari dimensiuni și o iesle de Crăciun. Personajele principale ale temei de anul acesta sunt calul cu coarne, omul de zăpadă din zaruri și domino joker.

Potrivit cluju.com, în seara inaugurării va avea loc un recital de bucium, urmat de recitalul Corul Filarmonicii de Stat Transilvania și de concertul susținut de Horia Brenciu și HB Orchestra. În zilele de sâmbătă și duminică ale weekendului inaugural, vor avea loc jocuri (printre care și Treasure Hunt, ce printre premii o excursie la Disneyland Paris), animații stradale, spectacole de teatru de păpuși și spectacole de muzică susținute de Subcarpați, Hanu cu bragă, Oamenii Dimineții și Armonia Music.

Mai multe despre ediția din acest an găsiți pe pagina de Fb a evenimentului: https://www.facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca/.

Sursă foto: Cluju.ro, Fb Târgul de Crăciun Cluj-Napoca (imagini de la ediția din 2018)Image result for Targul de craciun de la cluj in topul european

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, noapte şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, noapte, cer, mulţime şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, noapte şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, noapte, brad de crăciun şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: brad de crăciun, noapte, copac şi în aer liber