Uncategorized

Meci istoric la Australian Open. Victorie incredibilă pentru Roger Federer

Meci pentru istorie la Australian Open. Roger Federer, 38 de ani, 3 ATP, a obținut, marți, o victorie uluitoare, după ce a salvat nu mai puțin de șapte mingi de meci în fața lui Tennys Sandren, 28 de ani, 100 ATP.

După trei ore și 28 de minute de joc, legendarul sportiv elvețian s-a impus, scor 6-3, 2-6, 2-6, 7-6(8), 6-3, în fața sportivului american. Partida a fost epică, Roger Federer a salvat la 4-5, în setul patru, nu mai puțin de trei mingi de meci. Apoi, în tie-break a mai salvat patru mingi de meci, reușind să împingă jocul în decisiv, unde s-a impus cu 6-3. În setul 3 s-a produs un moment psihologic. La 2-0 pentru Sandren, Federer a beneficicat de trei mingi de break consecutive pe care le-a ratat, așa că a dat curs nervilor, proliferând câteva înjurături. Imediat, arbitra de scaun Marijana Veljovic l-a pus la punct, avertizându-l pentru încălcarea codului etic. Chiar dacă Federer s-a plâns de ”tratament”, Veljovic a rămas ferm pe poziții, sancționându-l pe sportivul elvețian pentru limbaj licențios
Citeşte întreaga ştire: Roger Federer, victorie incredibilă la Australian Open. A fost pus la punct de arbitra Marijana Veljovic.