Uncategorized

Militarii Brigăzii 81 Mecanizată, locul II la Concursul aplicativ-militar de iarnă

În perioada 10-12 februarie 2021, în garnizoana Vatra Dornei  s-a desfășurat Concursul aplicativ-militar de iarnă, etapa pe Divizia 4 Infanterie „Gemina”. La startul acestui concurs s-au aliniat șase loturi de sportivi militari din unitățile de instrucție subordonate diviziei, care s-au întrecut în mai multe probe desfășurate în poligonul de tragere Floreni și dealul Runc.

La acest concurs, lotul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan” a obținut locul II în clasamentul general, militarii bistrițeni fiind întrecuți de camarazii din Brigada 61 Vânători de Munte ,,General Virgil Bădulescu”, în timp ce locul III a fost ocupat de lotul de sportivi militari format din Regimentul 69 Artilerie Mixtă ,,Silvania”, Regimentul 50 Rachete Antiaeriene ,,Andrei Mureșanu” și Baza 4 Logistică ,,Transilvania”.

Premierea câștigătorilor a avut loc în cadrul unei festivități desfășurate vineri, 12 februarie, la sediul Batalionului 17 Vânători de Munte ,,Dragoș Vodă”. În urma desfășurării concursului a fost format lotul Diviziei 4 Infanterie ,,Gemina” care va lua startul la etapa pe Statul Major al Forțelor Terestre a Concursului aplicativ-militar de iarnă.

Sursă foto: Marius Sfârlea-MApN

Ar putea fi o imagine cu zăpadă şi copacAr putea fi o imagine cu zăpadă

Ar putea fi o imagine cu stând în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber