Uncategorized

Novak Djokovic și Alexander Zverev joacă Finala din 2018 a Turneului Campionilor

de Mihai Sărmășan

Finala Turneului Campionilor de la Londra ne aduce in prim plan cei mai in forma jucatori ai momentului, sarbul Novak Djokovic urmand a-si disputa trofeul in compania germanului Alexander Zverev. Cei doi se cunosc foarte bine astfel incat ne asteapta o finala dramatica, plina de adrenalina si suspans.

Sârbul, desi era cotat ca favorit in duelul din semifinale cu Anderson, Novak a facut partida sa para doar un antrenament, pentru ca a dispus rapid de sud-african, la capatul a doar 16 game-uri. A impresionat in continuare la serviciu, acolo unde a reusit sa mentina procentaje de 85% pe primul si 75% pe cel de-al doilea, lasandu-l de multe ori fara raspuns pe Anderson.

Nu a cedat nici macar un singur punct de break in semifinala, aratand extrem de solid pe serviciu. A castigat toate meciurile de la actuala editie a turneului si a oferit adversarilor doar 2 sanse de break in ultimele 8 partide disputate.

Alexander Zverev, vine dupa o victorie categorica in fata lui Roger Federer, meci in care s-au disputat doar 17 game-uri. A fost extrem de eficient pe primul serviciu, cu un procentaj de reusita de 88%, insa pe cel secund a cam ezitat, cu un procentaj de 64%. A castigat 6 din cele 8 seturi disputate la acest turneu pentru ca l-a ajutat foarte mult indeosebi serviciul puternic si bine plasat.

Impotriva lui Federer a reusit sa salveze doua din cele 3 puncte de break oferite, insa a evoluat extrem de solid pe serviciul elvetianului.

Meciul incepe la ora 20.00 si va fi transmis in direct pe DIGI Sport 2.