O senatoare socialistă din Botoșani se laudă umilind cetățenii mai multor localități

PSD rămâne un partid tribal, înțesat de asistați și oameni fără ocupație, care ajung pe funcții în virtutea numirilor politice. Întreaga țară este plină de aceste grupuri de lăcuste socialiste, care se dau creștini. PES-ACTIVISTS, invocat de socialista de la Botoșani este o organizație anticreștină, nu creștină. PES este principalul promotor al reglementărilor anticreștine din Uniunea Europeană. Asta spre știință. Iată mesajul acestei senatoare mediocre, într-un limbaj de lemn perfect. Iată cum sunt umiliți românii în săptămâna mare:

,,Să fim în aceste zile izvor de bucurie! Dăruind cu gânduri curate vom dobândi veșmânt curat și luminos pentru suflet ca răsplată a faptelor noastre.

Se spune că dăruind vom dobândi. Oferim acum şi vom primi tot acum sau puţin mai târziu. Un gând bun care zboară de la noi şi se materializează într-o faptă bună poate schimba vieți sau poate modifica atitudini.

În săptămână mare, Organizația Femeilor Social Democrate împreună cu PES – Activists Botoșani, au desfășurat o serie de acțiuni menite să aducă un strop de bucurie în sufletele familiilor din Ripiceni, Vlăsinești, Dorohoi şi George Enescu. Personal sprijin cu drag de fiecare dată astfel de acțiuni. Felicitări dragi colegi, sunt mândra de voi.

Caravana OFSD și PES – Activists Botoșani a pornit joi, prima oprire fiind la Ripiceni, unde fiecare familie a primit câte un cadou de Paște. În aceeași zi, la Vlăsinești, o parte din bătrânii care locuiesc singuri au primit cu lacrimi în ochi vizita caritabilă. În Vinerea Mare, caravana a pornit din nou, de data aceasta deplasându-se la Dorohoi și în comuna George Enescu, unde cei mai încântați de cadourile primite au fost copiii.

Dincolo de problemele şi greutăţile inerente muncii desfășurate zi de zi, astfel de activități, organizate cu precădere în perioadele marilor sărbători creștine, transformă aceste sărbători în momente de neuitat.

Copiii au fost surprinși cu dulciuri, fructe și sucuri, iar părinții și bunicii s-au bucurat de produsele alimentare (făină, mălai, ulei, paste făinoase, orez, conserve și zahăr) atât de necesare în apropierea Paștelui.

Echipa OFSD şi PES Activists continuă tradiția unor astfel de evenimente, manifestându-și solidaritatea, înțelegerea și compasiunea față de cei mai puțin favorizați de soartă, având mulțumirea sufletească de ajutorare a aproapelui și de a săvârși o faptă creștinească, în Săptămâna Mare”.

Imaginile vorbesc de la sine.

Fotografia postată de Federovici Doina Elena.

Fotografia postată de Federovici Doina Elena.

Fotografia postată de Federovici Doina Elena.

Fotografia postată de Federovici Doina Elena.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.