Oficial. TAGRO, tractorul românesc, pus în vânzare

Tagro, noul și singurul tractor românesc, realizat în urma unei investiții a firmei IRUM Reghin de peste 4 milioane de euro, a fost scos la vânzare în această lună.

Prețul pentru modelele cu motorizare de 86 CP și 95 CP este de 34.500 euro + TVA, respectiv 34.750 de euro + TVA.

Conform producătorului, modelul cu motorizare de 102 CP va fi scos la vânzare cu suma de 34.950 euro + TVA.

Tagro a primit omologarea europeană RAR în aprilie 2019, când a început și producția de serie.

Conform strategiei producătorului IRUM, în acest an vor fi fabricate şi scoase la vânzare 200 de tractoare, în 2020 se estimează producția și comercializarea a 300 de unități Tagro, iar în 2021 firma reghineană și-a propus să producă și să scoată la vânzare 500 de tractoare Tagro.

Conform ofertei de vânzare, tractorul pus în vânzare are transmisie mecanică cu 12 viteze și inversor, cu posibilitate de cuplare 4 x4, este dotat cu aer condiționat automat și ventilație cu sistem de filtrare a aerului, geam spate cu degivrare și scaun operator pneumatic cu încălzire.

Producătorul oferă o garanție a motorului de 2 ani (sau 1.500 de ore de funcționare) și o garanție a tractorului de 2 ani (sau 1.000 de ore de funcționare).

Tagro, primul tractor produs în România după o pauză de 10 ani, a fost realizat în Centrul de Cercetare și Dezvoltare pentru Utilaje Agricole și Forestiere – IFOR Reghin.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.