Uncategorized

Papa Francisc, mesaj în română pe Twitter, după vizita în țara noastră: Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României

La scurt timp de la plecarea din țara noastră, după vizita de trei zile pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc a efectuat-o în România, pe contul acestuia de Twitter a apărut următorul mesaj scris în limba română:

Fecioara Maria să-și întindă ocrotirea ei de mamă peste toți cetățenii României care, în decursul istoriei, și-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredințez pe voi toți și mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinței. #ApostolicJourney”.

Este o premieră scrierea acestui mesaj în limba română, cu atât mai mult cu cât, mesajele Papei pe rețelele de socializare sunt scrise de obicei în limba engleză.

În timpul vizitei în România, Papa Francisc a vizitat mai multe localități din țara noastră, a ținut liturghii și s-a întâlnit cu grupuri defavorizate, promovând mesaje de unitate, credință și iubire.

Sursă foto: Cotidianul.ro