Uncategorized

Pe cine pregătește PSD în locul Vioricăi Dăncilă? Ce vrea Dragnea?

Se pare că PSD nu mai poate duce povara rușinii din ultimele luni. Gafele premierului și scăderea drastică în sondaje au pus pe gânduri pe mai mulți lideri din teritoriu ai PSD. Aceștia vor ca din această toamnă să pregătească schimbarea Guvernului, potrivit unor surse.

Potrivit unor surse PSD, Viorica Dăncilă ar fi deja extenuată şi nu ar mai putea suporta presiunea publică din ultima perioadă.

Printre numele vehiculate se află Corina Crețu și Eugen Teodorovici. Ambii sunt percepuți ca fiind profesioniști în domeniul economic și al fondurilor europene, cu imagine relativ bună în afara țării. Este de altfel ce caută PSD. Un colac de salvare pentru perioada în care România va prelua președinția Uniunii Europene și pentru a se relansa în alegerile de anul viitor.

Eugen Orlando Teodorovici are susţinerea unor lideri importanţi din teritoriu şi se pare că nici Liviu Dragnea nu se opune fiind interesat doar în a-şi menţine poziţia de preşedintele al partidului, după ce Ecaterina Andronescu a început să adune susţinători împotriva lui.

Așadar, s-ar putea ca PSD să-și dea jos din nou propriul Guvern, înainte ca eroziunea din interiorul partidului să fie prea mare, iar recuperarea politică și electorală să fie imposibil de realizat.

foto: atac la persoana