Uncategorized

Peisaje superbe din Parcul Național Defileul Jiului. Foto și video.

Peisaje frumoase din Parcul Național Defileul Jiului surprinse în fotografii de angajații Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva în timpul activităților derulate în teren.

Parcul Național Defileul Jiului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor#Romsilva, are o suprafață de peste 11.000 de hectare, între masivele Parâng și Vâlcan, pe raza județelor #Hunedoara și #Gorj. Din cele peste 11.000 de hectare ale parcului, aproape 9.500 de hectare sunt păduri, 8.984 de hectare fiind în zone de protecție strictă sau integrală, unde intervenția umană nu este permisă.

Fauna bogată din Parcul Național Defileul Jiului surprinsă de o cameră de monitorizare cu senzori amplasată într-o pădure, în același loc.

Se observă mai multe ”vizite” ale unor capre negre și mistreți.

Fauna bogată în Parcul Național Defileul Jiului din cadrul Romsilva

Fauna bogată din Parcul Național Defileul Jiului surprinsă de o cameră de monitorizare cu sensori amplasată într-o pădure, în același loc.Se observă mai multe ”vizite” ale unor capre negre și mistreți.Parcul NaționalDefileul Jiului are o suprafață de peste 11.000 de hectare, între masivele Parâng și Vâlcan, pe raza județelor #Hunedoara și #Gorj. Din cele peste 11.000 de hectare ale parcului, aproape 9.500 de hectare sunt păduri, 8.984 de hectare fiind în zone de protecție strictă sau integrală, unde intervenția umană nu este permisă.*****Wildlife in Defileul Jiului National Park in #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #DefileulJiului #România

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Vineri, 13 iulie 2018

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

sursa: facebook Regia Națională a Pădurilor Romsilva