POLITICĂ, Uncategorized

Prim vicepreședinte PNL: „Condamnatul Liviu Dragnea își imaginează că îl poate șantaja pe Președintele României!”

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Țurcan, a adresat un atac foarte dur la președintele PSD, Liviu Dragnea, în urma declarațiilor lui Dragnea prin care PSD lucrează la acuzarea de înaltă trădare a președintelui Iohannis.

„Condamnatul Liviu Dragnea își imaginează că, folosind aceleași metode cu care își controlează partidul, îl poate șantaja pe Președintele României!

Prezența, și mai ales discursul Președintelui Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL, i-au speriat în așa măsură pe liderii PSD încât sunt pregătiți să facă orice pentru a împiedica cea mai legitimă voce a țării din a vorbi despre haosul guvernării PSD-ALDE.
Amenințat cu un document prin care urmează să fie acuzat de înaltă trădare, Președintele este somat practic de către un condamnat să nu mai vorbească!
Lui Liviu Dragnea îi este imposibil să priceapă că în această țară trăiesc oameni care nu-și pierd coloana vertebrală și nici glasul odată cu ea în fața unor acțiuni de intimidare! Spre disperarea PSD și a condamnatului din fruntea sa!”, a precizat liderul PNL.