Uncategorized

ProPark Adventure, singurul concurs de tip aventură din România

Ediția a IV-a a ProPark Adventure a debutat vineri, la start fiind înscrise 19 echipe mixte formate din patru personae, din care cel puțin una de sex feminin.

ProPark Adventure, singurul concurs de tip aventură din România, este organizat de Propark-Fundatia pentru Arii Protejate și Clubul pentru Protecția Naturii și Turism din Brașov, cu sprijinul Parcul Național Retezat National Park, Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina, ambele administrate de Regia Națională a #Pădurior#Romsilva, și Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului.

Concursul are loc în judeţul Hunedoara cu posibilitatea intrării în județele învecinate, traseul nefiind impus, fiecare echipă fiind liberă să îşi aleagă ruta de la un punct de control la altul, iar timpul limită de sosire este de 50 de ore.

ProPark Adventure este sprijinit de aproximativ 65 de voluntari care vor fi alături de participanți pe toată durata concursului, în cele 17 posturi de control în care participanții trebuie să ajungă și să treacă de probele speciale referitoare la fauna, flora, habitate, comunități locale și istorie.

ProPark Adventure started in Hunedoara county, #Romania.

#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ProPark #ProParkAdventure

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

sursa: Facebook Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

Vremea in lume

Berlin Berlin Germany
Înnourat
Înnourat
8°C
Vânt: 14 km/h VSV