PSD organizează mari mitinguri împotriva statului paralel.

PSD face miting împotriva unei himere.

În această seară, conducerea partidului a hotărât să organize demonstrații în București și în principalele orașe. În urma cererilor președinților de organizații, PSD iese în stradă nemulțumit și de faptul că Târgul de Crăciun nu va fi amplasat în Piața Victoriei. Nu se poate ca 200 de oameni să dea peste cap dorința bucureștenilor de a avea un târg de Crăciun, e părerea socialiștilor.

Toate mitingurile vor avea loc în aceeași zi și la aceeași oră în toate orașele țării fiind îndreptat clar împotriva statului paralel, spun aceștia. E dorința românilor, spune secretaul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Facem un miting împotriva ascultării telefoanelor și a abuzurilor, a mai precizat acesta.

În loc să se ocupe de guvernare, PSD-iștii au mai găsit un dușman al poporului, în persoana statului paralel. Se pare că multinaționalele și Soros nu ajung propagandei PSD-iste.

Statul paralel funcționează, iar în ultimele luni au apărut tot mai multe informații, documente  chiar, care arată că România este condusă ilegitim, a declarat Liviu Dragnea.

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

1 Comment

  1. Statul MAFIOT, constituit de gasca iliista, in 90, statul care-a confiscat Revolutia si tata, este gata sa inventeze noi mineriade. „Inovatia” cu statul paralel este incredibila, multi crezand sincer in diversiunea dragnista, iar sinecuristii, cei cu salarii si pensii nemeritate si nesimtite, in fruntea nefericitilor dependenti de „pomenile” si circul lor, sunt gata sa-i sustina si sa-i urmeze. Cat de greu va fi recuperata tara din mana acestor ticalosi, mediocri, tupeisti si aroganti, ce-au jecmanit si continua sa jecmeneasca tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.