Uncategorized

Real Madrid eliminată în optimile Uefa Champions League

de Mihai Sărmășan

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, a suferit o înfrângere drastică in fata lui Ajax Amsterdam și a fost eliminată din faza optimilor de finală. În tur, Real câștigase  cu scorul de 2-1. 

După o bară a lui Varane, Ajax s-a instalat la conducerea jocului, iar Ziyech, în minutul 7, și Neres, în minutul 18, au stabilit scorul pauzei. A fost o repriză de coșmar pentru madrileni, care i-au pierdut pe Lucas Vasquez și Vinicius Junior, accidentați.

Jocul modest al Realului a continuat în partea a doua și tot Ajax a marcat. După o fază controvesată, Dusan Tadic a marcat superb, în minutul 62. Marco Asensio a readus speranțele pentru Real, marcând cu un șut la colțul lung în minutul 70, însă Schone a stabilit scorul final, din lovitură liberă.

În celălalt meci al serii de marți, Borussia nu a reuşit miracolul, să întoarcă un 0-3 din tur, iar Tottenham s-a calificat în sferturile de finală, după ce s-a impus şi la Dormund. Nemții au sperat doar în prima repriză, dar tabela a rămas neschimbată după primele 45 de minute. Harry Kane a risipit orice emoție pentru englezi și a marcat în minutul 49, stabilind scorul final.

sursa: digisport.ro