Real Madrid-Liverpool, astăzi de la 21.45

Real Madrid şi Liverpool se vor întâlni, astăzi, 26 mai, la Kiev, în finala celei mai importante competiţii europene intercluburi. Real are 12 trofee în palmares, două consecutive şi trei din ultimele patru. Liverpool a câştigat de cinci ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, ultima dată în 2005.

Fotbaliștii de la Real Madrid au plecat la Kiev extrem de optimiști că pot intra definitiv în istorie dacă vor câștiga pentru a treia oară consecutiv UEFA Champions League. Chiar dacă finala cu Liverpool se anunță extrem de grea, Ronaldo, Bale, Marcelo și colegii lor cred că dețin ,,armele” necesare pentru a doborî ,,cormoranii”.  ,,Nimeni nu va avea probleme la finală, toți vor fi la 150%”, a declarat Zidane.

Liverpool se află pentru prima dată în finală din 2007 încoace (1-2 cu AC Milan, la Atena). Zidane a disputat trei finale de Liga Campionilor ca jucător (o victorie, două înfrângeri), înainte de a câştiga trofeul de două ori ca antrenor.

,,Real a câștigat Liga de două ori la rând și e iar în finală. Bayern crede că a fost mai bună în ambele manșe, dar cine s-a calificat la sfârșit? Real are nevoie de 4 ocazii să dea două goluri. Bayern a marcat o dată din opt șanse. Am pus o dată Realul în dificultate, când l-am învins cu 4-1 la Dortmund, dar nu e ușor să-i provoci panică Madridului. Această echipă e rece ca gheața” a declarat Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.