Uncategorized

Rezultate bune pentru dansatorii Top Dance Life Bistrița

de Mihai Sărmășan

La sfârșitul săptămânii trecute Federația Română de Dans Sportiv a organizat Campionatul Național pe secțiuni al României, ediția 2020. Este unul dintre cele mai importante concursuri de dans sportiv al României, deoarece la acest concurs se selectează perechile care vor reprezenta România la Campionatele Mondiale și Europene de dans sportiv.

Cinci perechi ale clubului Top Dance Life Bistrița au avut onoarea de a dansa alături de cele mai bune perechi din România:
• Perechea Turlaș Vlad Darius și Rafa Mădălina Diana și-a făcut remarcată prezența în cadrul concursului devenind vicecampioană națională Juniori Standard. Ei vor reprezenta România la Campionatul Mondial Juniori 1 Standard care va avea loc în Israel în luna noiembrie a acestui an.

Perechea Pop Cristian și Petri Diana au participat la categoria adulti (19-35 ani) , unde aceștia au reușit sa se califice in semifinala obținând locul 12. De menționat este ca perechea a participat pentru prima data la aceasta categorie de vârsta unde perechile sunt de top 24 mondial.

• Perechea Crețan Tudor și Nechiti Laura – semifinaliști 10-11 ani Standard
• Perechile Cotuț Tudor și Mihali Mara (12-13 ani Standard), Lup Iannis și Cîmpan Patricia (10-11 ani Standard) s-au clasat pe locuri frumoase fiind prima lor participare la un concurs de o asemenea anvergura.
Aceste perechi sunt antrenate de către foști campioni ai dansului sportiv: Dorin Galbăn, Andra Galbăn și Rareș Moldovan.

Munca copiilor, dăruirea antrenorilor și susținerea părinților au dus la obținerea acestor rezultate. Astfel, clubul de dans sportiv Top Dance Life a adus un plus de valoare orașului Bistrița. Felicitari acestor copii minunati care fac cinste Bistritei prin rezultatele exceptinale obtinute atat la nivel national cat si la nivel international!!!