Uncategorized

Rusul Daniil Medvedev se califică într-o nouă finală de Masters

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP) a fost eliminat noaptea trecută în semifinalele turneului Masters 1000 de la Cincinnati. Sârbul a pierdut în trei seturi în fața rusului Daniil Medvedev (23 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 43 de minute. 

A fost cea de-a 5-a confruntare directă dintre Djokovic și Medvedev, iar tenismenul din Rusia a reușit să câștige cel de-al doilea meci consecutiv în fața celui mai bun tenismen al lumii. Acesta îl învinsese pe sârb și în sferturi la Monte Carlo, pe zgură, scor 6-3, 4-6, 6-2.

Ultimul act de la Cincinnati va fi cea de-a șasea finală pe care rusul o dispută în acest an. El s-a impus la Sofia, pierzând finalele de la Brisbane, Barcelona, Washington și Montreal.

Nu în ultimul rând, Medvedev e poziționat excelent și pentru calificarea la Turneul Campionilor, acesta ocupând locul 5 în Race to London.

Jucătorul născut la Moscova e antrenat de Gilles Cervara, iar în acest moment se află pe cea mai bună poziție a carierei, locul 8. Medvedev a câștigat 4 trofee de-a lungul carierei și e considerat unul dintre vârfurile noii generații din ATP.

sursa: gsp.ro