Uncategorized

S-a deschis una dintre cele mai lungi pârtii din România

Astăzi, sâmbătă, la ora 12, a avut loc inaugurarea oficială a pârtiei de schi de pe masivul Rarău.

Pârtia de schi de pe Rarău are o lungime de 2.850 de metri, cu o lăţime care variază de la 30 de metri, în zona de plecare, la 80 de metri, în zona sosirii. Pârtia este de dificultate medie și este dotată cu instalație de telegondolă cu 33 de cabine, cu nouă tunuri de zăpadă, un lac de acumulare cu o capacitate de 10.000 de metri cubi, 176 de stâlpi de iluminat, clădire administrativă, parcare, bileterie și mașină de bătut zăpada.

O singură urcare și coborâre va costa 15 lei. În același timp, practicanții sporturilor de iarnă vor putea achiziționa și cartele cu puncte pentru urcări cu telegondola, la prețurile de 55 de lei – 10 puncte, 110 de lei – 20 de puncte, și 390 de lei – 120 de puncte. De asemenea vor putea fi achiziționate și tichete valabile de la o zi până la cinci zile de schiat sau tichete pentru un sezon de schi.

Lucrările pentru construcţia pârtiei au început în urmă cu zece ani, însă lucrările au fost întrerupte câţiva ani după care au fost reluate în anul 2016. Investiţia a costat 15 milioane de euro.

Partia Rarau maine se deschide 🙂De la ora 12 primul skior pe partie 🎿⛷🏂Like & Share ajuta la promovare 🙂 Bucovina, te iubesc/ GNEX.ro / Capture HEROes / Partia Rarau – Campulung Moldovenesc

Publicată de Sologiuc Gheorghe pe Vineri, 4 ianuarie 2019