Uncategorized

S-au stabilit toate cele 8 echipe din sferturile de finală Champions League

de Mihai Sărmășan

FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal după ce a surclasat echipa franceză Olympique Lyon cu scorul de 5-1, miercuri seara, pe Camp Nou, în manşa secundă a optimilor de finală. Cu un Leo Messi magistral, autor a două goluri şi a doua pase decisive, Barca şi-a respectat statutul de favorită, după 0-0 în tur.

Liverpool s-a calificat la rândul ei fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 3-1, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală. Liverpool, care a jucat finala ediţiei trecut a competiţiei, este a patra echipă Premier League care ajunge în sferturile de finală ale Champions League, după Manchester United, Tottenham Hotspur şi Manchester City.

FC Porto, Manchester United, Ajax Amsterdam, Tottenham, Manchester City, Juventus, FC Barcelona şi Liverpool sunt echipele calificate în urma meciurilor de săptămâna trecută şi din această săptămână. Cu două excepţii, Manchester City şi Tottenham, celelalte formaţii prezente în această fază au cucerit trofeul destinat celei mai bune echipe din Europa la nivel de club.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală va avea loc vineri, de la ora 13:00, în cadrul aceleiaşi ceremonii, se vor stabili şi partidele din semifinale.