Uncategorized

Șapte echipe s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Șapte echipe s-au calificat seara trecută în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Bayern Munchen are cele mai multe puncte strânse, 13 la număr, după 5-1 cu Benfica. Merge mai departe și Ajax Amsterdam, învingătoare cu 2-0 pe terenul lui AEK Atena, iar peste două săptămâni o va găzdui pe Bayern pentru stabilirea câștigătoarei grupei E.

Real Madrid nu mai poate pierde șefia grupei G, după ce s-a impus în Italia, scor 2-0, contra celor de la AS Roma. Pentru deținătoarea trofeului au înscris, în repriza a doua, Bale și Lucas Vazquez, dar romanii merg mai departe datorită succesului Viktoriei Plzen, 2-1, la Moscova, cu ȚSKA.

În grupa G, Juventus și Manchester United au obținut, cu rezultate de 1-0, punctele necesare pentru primăvară . Juve a trecut de Valencia, gol Mandzukic, în timp ce Fellaini a adus victoria lui United, în prelungiri, când deja mii de suporteri părăsiseră arena.

Cel mai interesant duel s-a desfășurat în grupa F, Olympique Lyonnais-Manchester City 2-2. Campioana Angliei a fost condusă în două rânduri, în urma dublei lui Cornet, însă Laporte și Aguero, cu lovituri de cap la faze fixe, au calificat-o pe City. Tot aici, Shaktar Donetsk a câștigat cu 3-2 contra lui Hoffenheim, astfel că o va primi în ultima rundă pe Lyon, pentru stabilirea calificatei în optimi.