Uncategorized

Sebastian Moga: ”El este antrenorul principal!”

Antrenorul secund al echipei Dinamo, bistrițeanul  Sebastian Moga, a afirmat, joi, că tehnicianul Eugen Neagoe, se implică în pregătirea echipei şi în trasarea strategiei de joc, vizitându-i chiar pe fotbalişti în cantonamentul de la Săftica.

“Antrenorul principal este tot domnul Neagoe, noi suntem antrenori secunzi. A fost cooptat în staff şi (Iulian) Mihăescu, să ne dea o mână de ajutor, dar antrenor principal este Eugen Neagoe. A fost şi Neagoe la băieţi, a discuta cu ei, le-a spus să se pregătească, să fie serioşi la antrenamente, că are mare încredere în ei că pot scoate rezultate bune de acum înainte.

Fiind antrenor principal, normal că ne dă programul de antrenamente, cum joacă echipa, în ce sistem joacă, nu facem de capul nostru. Este decizia lui de a reveni în fotbal, momentan este antrenorul lui Dinamo. Eugen oricum nu poate să stea departe de fotbal şi o să revină, fie că o să fie Dinamo sau ce decizie va lua”, a declarat Moga.

În timpul partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii 1, Eugen Neagoe a suferit o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor. După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

În urma investigaţiilor efectuate la Spitalul de Urgenţă Floreasca s-a constatat că Eugen Neagoe a suferit un atac de cord.

Aseară, Dinamo a câștigat în fața echipei Academica Clinceni cu scorul de 4-2, dinamoviștii fiind coordonați de fostul lor jucător, Sebastian Moga.