Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, pe răspunderea Patriarhiei. ISU nu poate da aviz de securitate la incendiu

Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, programată duminică, 25 noiembrie 2018, se va face pe răspunderea Patriarhiei Române, reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov declarând, pentru Mediafax, că avizul de securitate la incendiu se poate elibera doar în cazul clădirilor recepționate.

,,Între Patriarhie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a fost o informare făcută cu privire la faptul că se va întâmpla un eveniment, iar Inspectoratul a comunicat faptul că a luat la cunoştinţă şi că, având în vedere că este o clădire la care nu este terminată recepţia, organizatorul evenimentului îşi asumă întreaga resposabilitate pentru toate tipurile de evenimente care se pot întâmpla. Noi le-am dat un set de reguli şi măsuri şi le-am spus că evenimentul se organizează pe propria răspundere. În continuare, ei vor organiza evenimentul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Potrivit autorităților bucureștene, la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului ar urma să participe circa 30 000 de persoane.

Sursă foto: Observator TV

Recommended For You

About the Author: Rusu Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.