Uncategorized

Simona Halep merge în turul 3 la Australian Open. Meci foarte strâns cu tânăra Sofia Kenin

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a câștigat meciul din în turul secund de la Australian Open împotriva americancei Sofia Kenin (20 de ani, 37 WTA). Partida a fost extrem de tensionată, meciul fiind foarte disputat. Simona Halep a reuşit să câştige după ce a fost egalată în setul secund. Simona Halep – Sofia Kenin 6-3, 6-7, 6-4.

Liderul mondial a condus cu 1-0 la seturi şi cu 3-0 în actul secund, dar s-a văzut nevoită să joace decisiv, unde a revenit splendid de la 2-4 pentru a doua victorie la Melbourne. “Nu am nicio idee cum am câștigat acest meci. Îmi este foarte greu să explic ce s-a întâmplat pe teren. A fost un meci extrem de greu. Sofia este o jucătoare uimitoare. A fost extrem de greu să alerg după fiecare minge și să fiu acolo la fiecare punct. În setul secund m-am accidentat puțin, dar am luptat pentru că mi-am dorit să câștig și să vin să joc din nou în fața acestor fani minunați. Le mulțumesc tuturor românilor din tribune și celor care m-au urmărit acasă, dar și australienilor pentru că știu că mereu mă susțin. Îmi place să joc aici la Melbourne și să sperăm că în turul următor o să fac un meci mai bun”, a declarat Halep, la finalul meciului.

În turul următor, Simona Halep va juca împotriva americancei Venus Williams, care a trecut în trei seturi de Alize Cornet.