Uncategorized

Simona Halep s-a retras de la Kremlin Cup, turneul WTA de la Moscova

de Mihai Sărmășan

Simona Halep a decis azi să se retragă din turneul de la Moscova. Sportiva noastră va fi înlocuită pe tabloul principal de grecoaica Valentini Grammatikopoulou (170 WTA).

Simona Halep nu a scăpat de problemele la spate, cauzate de hernia de disc care i-a fost descoperită de curând, şi a decis să se retragă de la turneul de la Moscova, unde era principala favorită. “Mi-am dorit cu adevărat să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan. Sper ca turneul să aibă un mare succes”, a scris Halep, pe Twitter, confirmând astfel retragerea de la turneul din capitala Rusiei.

Dacă ar fi participat la Kremlin Cup, Simona ar fi jucat în turul secund cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA. În acest moment, nu se știe dacă Simona va ajunge la Turneul Campioanelor de la Singapore. Ar fi a cincea participare la turneul care încheie sezonul. Pentru Simona Halep, cel mai bun rezultat a fost cel din 2014, atunci când a ajuns în finală. A fost turneul în care a obţinut singura victorie împotriva Serenei Williams, 6-0, 6-2. Cele două au jucat apoi şi finala, în care Serena a învins cu 6-3, 6-0.

Vremea

Berlin Berlin Germany
Predominant  înnourat
Predominant înnourat
3°C
Vânt: 22 km/h V