Uncategorized

Simona Halep și Marius Copil vor juca în luna iunie la Cluj-Napoca

de Mihai Sărmășan

Simona Halep și Marius Copil vor juca, pe 15 iunie, într-un meci demonstrativ, la Cluj, împotriva italienilor Flavia Pennetta şi Fabio Fognini. Confruntările vor avea loc în cadrul evenimentului Sports Festival, organizat la Cluj-Napoca în perioada 13-16 iunie.

Marius Copil a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că se apropie de visul său de a figura între primii 50 de jucători în clasamentul ATP. “Mă apropii de un vis, de a intra în primii 50. Sper să nu mai dureze mult şi să fac şi acest pas. Îmi doresc ca până la meciul demonstrativ de la Cluj să am cea mai bună clasare a mea de până atunci. Dar mai este mult timp şi o să fac, cu siguranţă, puncte destule şi sper să vin cu un clasament nou cât mai bun”, a spus Copil, aflat pe locul 56 în ierarhia mondială.

În cadrul Sports Festival, România va întâlni Italia în trei meciuri demonstrative de tenis, la simplu feminin (Simona Halep vs. Flavia Pennetta), simplu masculin (Marius Copil vs. Fabio Fognini) şi la dublu mixt (Simona Halep şi Marius Copil vs. Flavia Pennetta şi Fabio Fognini).

Potrivit Sports Festival, în 2019 va continua “seria evenimentelor cu meciul aniversar al Universităţii Cluj, care anul acesta împlineşte 100 de ani de la înfiinţare”. Prima ediţie a Sports Festival, organizată în 2018, a însemnat patru zile cu 20 de sporturi, două meciuri demonstrative de nivel mondial şi peste 100 de sportivi implicaţi.

sursa: AGERPRES