Uncategorized

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu se califică în turul 2 la Wimbledon

de Mihai Sărmașan

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat în turul II la Wimbledon după ce a trecut cu peripeții de  bielorusa Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o oră și 45 de minute.

Simona Halep joacă în turul secund cu învingătoarea dintre Mihaela Buzărnescu (47 WTA) care a învins-o pe Jessica Pegula (74 WTA) cu 2-0 la seturi, scor 6-4, 6-4

Primul set al meciului Simonei a fost unul echilibrat, ambele jucătoare alternând momentele bune de joc cu greșelile neforțate. Halep a avut emoții în finalul setului, când a alunecat și a călcat strâmb. Între cele două seturi, Simona a cerut intervenția medicului, care i-a bandajat zona afectată.

Setul doi a avut o desfășurare spectaculoasă. Simona a avut 1-0, reușind un break în primul game, dar Sasnovich a egalat rapid.

Bielorusa a preluat conducerea setului, grație unei evoluții impecabile, dar și pe fondul unei prăbușiri inexplicabile a Simonei. Sasnovich a avut 5-2 și serviciul. Halep a revenit și a egalat, profitând de ezitările adversarei.

Simona a continuat forma bună, câștigând și următoarele două game-uri și s-a calificat în turul secund de la Wimbledon.

sursa: gsp.ro