Uncategorized

Simonei Halep: “Haideți să fim responsabili !”. VIDEO

de Mihai Sărmășan

Cea mai bună tenismenă a României, Simona Halep, a decis să doneze o sumă de bani spitalelor din București și Constanța în contextul pandemiei de coronavirus.

În condițiile în care toate turneele din această perioadă au fost anulate de către organizatorii din cauza pandemiei de coronavirus, jucătorii sunt nevoiți să stea în casă. Simona Halep a decis să facă un gest admirabil și să doneze o sumă de bani spitalelor din București și Constanța. De asemenea, ea a încurajat printr-un mesaj video ca toată lumea să urmeze sfaturile autorităților, iar pentru cei care pot face donații, să o facă fără ezitare: “Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general.

Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța.

Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”