Smiley, făcut cetățean de onoare de ziua lui. Artistul a împlinit 35 de ani

Cunoscutul artist, Smiley a împlinit 35 de ani. Este una dintre figurile cele mai îndrăgite ale show-ului românesc. „Eu sunt doar nu om. Nu țin să fiu perfect, vreau să fiu eu, cu bune și cu rele, și să-mi trăiesc viața făcând ceea ce îmi place cel mai mult: muzica”, declara Smiley într-un interviu pentru PROTV.RO.

Printre cele mai neașteptate daruri a fost cel pregătit de Andi Moisescu, acum aflat în vacanță în Grecia. Juratul Românii au talent a tras niște sfori și a găsit un „primar”, pe care l-a convins să-i acorde titlul de cetățean de onoare distinsului Smiley, pentru „valoroasa contribuție care a schimbat viața comunității”. Filmulețul pe care Andi i l-a pregătit lui Smiley a fost postat pe pagina de Facebook Vocea României, unde a fost foarte apreciat de fanii show-ului.

Andi nu a fost singurul care l-a surprins pe Smiley de ziua lui. Prietenii și colaboratorii săi i-au transmis „La mulți ani” prin intermediul unor filmulețe amuzante. Actorul Cosmin Natanticu a dat-o în versuri, iar cântăreața Alina Eremia l-a surpins cu vocea ei inconfundabilă. Intră pe pagina de Facebook Vocea României ca să vezi cine i-a mai urat „La mulți ani” lui Smiley în ziua în care artistul a împlinit 35 de ani!

Smiley a fost asaltat de urări și pe Instagram, unde a depășit milionul de admiratori. „Mă bucur mult să am o comunitate atât de mare și de frumoasă de oameni. Le mulțumesc că sunt alături de mine și că mă ajută să-mi duc muzica mai departe”, a spus Smiley.

sursa perfecte.ro

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.