Uncategorized

Sorana Cîrstea se califică în sferturile de finală de la Shenzen

de Mihai Sărmășan

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, aduce o primă veste bună în 2019 pentru iubitorii tenisului: a reușit să se califice, marți dimineața, în sferturile turneului de la Shenzhen, care acordă premii de 750.000 de

Sorana Cîrstea a reușit să o învingă în optimi, în două seturi, scor 6-2, 6-2, pe franțuzoaica Pauline Parmentier, nr. 56 WTA, calificându-se astfel în sferturi. Partida a durat puțin peste o oră.

Înainte de acest meci, Sorana Cîrstea trecuse de poloneza Magda Linette, locul 81 mondial, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 27 de minute de joc.

Sorana Cîrstea rămâne astfel în competiția de simplu de la Shenzhen,  după ce a fost eliminată din primul tur la dublu, unde a făcut pereche cu Jelena Ostapenko (Letonia).

În competiția câștigată în 2018 de Simona Halep, care însă a decis ca anul acesta să nu participe la Shenzhen, a mai rămas, la proba de simplu, în afară de Sorana Cîrstea, Monica Niculescu. Ea joacă cu Jelena Ostapenko de la ora 8:00. Irina Begu a fost eliminată din primul tur al competiției, la fel și Ana Bogdan, iar Irina Bara a pierdut încă din calificări.