Uncategorized

Spectacol de Revelion în atmosferă de poveste la Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca vă invită de Revelion în inima orașului!

În fiecare an, mii de clujeni și turiști se reunesc de Revelion la kilometrul zero al Clujului, în Piața Unirii, pentru a celebra trecerea dintre ani în atmosferă de sărbătoare. Primăria Cluj-Napoca a pregătit pentru Revelion 2019 un spectacol artistic energizant, cu muzică bună și momente memorabile.

Concertele încep luni, 31 decembrie 2018, la ora 22:00, cu trupa Hora. Seara va continua cu muzică rock – de la ora 22:50, legendarii Cargo vor concerta pe scena amplasată în Piața Unirii, până aproape de miezul nopții.

Punctul culminant va avea loc la ora 00:00, în Piața Avram Iancu, unde un impresionant spectacol de artificii va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 700 de sticle de șampanie.

Se spune că la trecerea dintre ani, oamenii își pun o dorință, pentru că aceasta are toate șansele să se îndeplinească. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și turiștii în inima orașului, să pășim împreună în noul an.

În ultima noapte din 2018, Piața Unirii va fi gazda unui spectacol artistic potrivit pentru toate gusturile, în timp ce Piața Avram Iancu va fi luminată de tradiționalul foc de artificii.
Avem și câteva surprize pregătite, deci țineți aproape pentru detalii.

Program Piața Unirii:
22:00 – Trupa Hora
22:50 – Cargo
00:15 – Arpy & Zip Band

Piața Avram Iancu
00:00 – Spectacol de artificii

La mulți ani, Cluj-Napoca! La mulți ani, România!

Eveniment organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul: Bergenbier, Vodafone, Pepsi, NTT Data, Banca Transilvania, Arobs, Coral Impex, Farmec.