Uncategorized

Surpriză pentru Teodorovici și Tudorel Toader la consultările de la Cotroceni

Miniştrii Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader au ajuns joi la Cotroceni, unde trebuiau să discute – în locul premierului Viorica Dăncilă – cu preşedintele Klaus Iohannis, pentru consultări pe tema rectificării bugetare, după ce proiectul a fost aprobat miercuri în Guvern fără avizul CSAT.

Numai că, la Cotroceni, președintele nu a venit personal la întâlnire, ci și-a delegat, la rândul său, consilierii pentru a sta de vorbă cu cei doi reprezentanți ai premierului.

Președintele Klaus Iohannis o invitase la Cotroceni pentru consultări pe Viorica Dăncilă, însă premierul a plecat joi în vizită oficială în Spania. Miercuri, ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că în locul Vioricăi Dăncilă va merge el, împreună cu colegul de la Justiție, Tudorel Toader, scrie Digi24.ro.

Teodorovici și Toader au fost primiți joi la Cotroceni de Mihaela Ciochină, consilier prezidențial al Departamentului legislativ, și Cosmin Marinescu, consilier prezidențial în cadrul Departamentului pentru politici economice și sociale.