LIFESTYLE

Târgul de nunți Expo Bistrița Marriage Fest 2019. FOTO

Distribuire articol:

de Amalia Pop

În acest weekend Hotelul Metropolis este gazda unui eveniment de anvergură organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud. Târgul de nunți Expo Bistrița Marriage Fest 2019, realizat în parteneriat cu Hotel Metropolis, este dedicat tinerilor însurăței care visează la nunta perfectă.

În cadrul expoziției se regăsesc elementele cheie ale oricărei nunți, prețioasele rochii de mireasă din voaluri, tulle-uri și broderii, stilatele costume de mire ale unei case de modă dedicate bărbaților și verighete create de bijuterii locali. Târgul și-a deschis porțile vineri, 1 februarie desfășurându-se pe parcursul acestui weekend.

Evident, din cadrul expozițional sunt nelipsite detaliile care fac deliciul unei nunți perfecte. Torturi cu specific, prăjituri, specialități de cofetărie, când bar și înghețată care au rolul de a îndulci și cel mai pretențios dintre invitați.
Întreaga atmosferă a fost dezmierdată de acorduri de pian și vioară. Însă momentele de excepție ale Târgului de nunți au avut loc sâmbătă, 2 februarie și au fost creionate de o degustare de vinuri, dansul mirilor și o prezentare de modă.

Prima colecție de modă a serii intitulată WILD REVOLUTION by Alexa Fritsch, aparține atelierului de creație FFfashion iar ținutele prezentante fac parte din colecția primăvară/vară 2019. Alura sauvage a creațiilor Alexa Fritsch se doresc a fi un buchet de mixuri cromatice, texturi și textile lejere și animal print-uri. Femeia WILD REVOLUTION este femeia senzuală, încrezătoare, îndrăzneață, ea este femeia modernă a zilelor noastre.

A doua colecție a serii poartă semnătura designer-ului Andreea Neamți și reunește sub titulatura PUZZLE rochii de seară și rochii de mireasă. Ținutele PUZZLE sunt dedicate femeii romantice și visătoare. Ele au o alură poetică conturată de mătasurile și valurile pale, pastelate completate de detalii brodate și perlate, atent selectate și realizate cu multă pasiune. Femeia PUZZLE debordează feminitate, stil și eleganță.

Expo Bistrița Marriage Fest 2019 este un excelent eveniment care oferă vizitatorilor nu nu mai posibilitatea de a avea la îndemână toate elementele unei nunți perfecte dar și posibilitatea de a petrece un weekend altfel, un weekend de relaxare și socializare.


Distribuire articol: