Uncategorized

Tibi Ușeriu, după experiența din iadul alb: ,,A fost o cursă specială. Îi bun elvețianul, dar ne revedem noi”

La scurt timp după ce a ajuns până al capătul cursei de 300 de mile de la Yukon Arctic Ultra, bistrițeanul Tibi Ușeriu l-a sunat pe fratele său să-l asigure că se simte bine și că nu va avea de stat în spital după ce ce întoarce din Canada. Cu toate acestea, în timp ce purtau conversația telefonică, Tibi tușea, iar la întrebarea fratelui său dacă a răcit, acesta a spus că da, este răcit și tușește încă din timpul cursei, dar că s-a abținut cât a putu ca să nu-l audă organizatorii și să-l scoată din cursă.

,,Ultima parte a fost cea mai grea.  A fost zăpadă, dar mno, când știi că vine finalul cumva totuși e mai ușor.  O fost interesant.  Nu se compară cu aialaltă de la 6633. Am crezut că le–am văzut pe toate, acolo la 6633, dar nu se compară cu ce a fost aici din toate punctele de vedere” a spus Tibi, printre altele, în conversația cu fratele său Alin.

Despre elvețianul care a câștigat cursa, Tibi spune că: ,,îi bun elevețianul, dar ne revedem”, semn că și-a pus în gând să-l învingă pe acesta în următoarele competiții la care vor participa împreună, de acum încolo.

Peste câteva zile, Tibi va ajunge în România, unde va fi așteptat ca un adevărat campion. Bravo, Tibi Ușeriu pentru clipele pe care ni le-ai oferit în această săptămână!