LIFESTYLE, Uncategorized

Tibi Ușeriu promovează Via Transilvanica la Târgul de Turism al României

În aceste zile, în capitală, la Romexpo, este în plină desfășurare ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Organizat de două ori pe an și ajuns la cea de-a 43-a ediție, Târgul de Turism este locul de prezentare a ofertelor și atracțiilor turistice din țară, dar și din străinătate.

Județul Bistrița-Năsăud participă la acest târg sub patronajul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, oferta județului nostru fiind trecută pe site-ul evenimentului la categoria ,,Noutăți expoziție” și descrisă astfel:

,,De cum ai trecut Poarta Transilvaniei și ai pășit în Bistrița-Năsăud, descoperi un tărâm de-o frumusețe aparte, desprinsă parcă, dintr-un vis.

Zestrea culturală, natura de basm, gustul bucatelor tradiționale, condimentate pe ici-colo de savori săsești și ungurești, licorile magice și vinurile împărătești, creativitatea transpusă în produse meșteșu-gărești inedite, tradiții păstrate cu sfințenie în locuri în care timpul a încremenit, fascinante mituri care ne învăluie existența, toate vin să-ți bucure sufletul și să-ți ofere experiențe de neuitat.

Temele principale prezentate în cadrul TTR 2020: Via Transilvanica – drumul care unește, Bistrița-Năsăud – destinație gastronomică și culturală, Borgo Pass – Tărâmul Contelui Dracula, Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei”.

La târg este prezent Tibi Ușeriu, abia întors de la Yukon Ultra Artic, care promovează Via Transilvanica-Drumul care unește. Acest drum pe care îl amenajează Asociația ,,Tășuleasa Social” are aproape 1000 de km și străbate țara de la Drobeta Turnu Severin la Putna, traversând peisaje dintre cele mai spectaculoase. Cei care vizitează, în acest weekend, Târgul de Turism de la Romexpo au ocazia să asculte povestea drumului Via Transilvania direct de la ambasadorul acestuia-Tibi Ușeriu.

Sursă foto: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud- Facebook  și Visit Bistrița-Năsăud – Facebook.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

Vremea

Bistrita Bistrita-Nasaud Romania
Soare
Soare
8°C
Vânt: 4 km/h VSV