Uncategorized

Traian Băsescu: România are şi lucruri extraordinar de frumoase

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a postat un mesaj după meciul de handbal România-Norvegia, câştigat de echipa noastră într-o atmosferă fabuloasă. Fostul preşedinte a recomandat românilor să urmărească Campionatul European de Handbal Feminin, fiindcă emisiunile TV nu ne aduc nimic în case.

“Dacă în această seară v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri .
Am văzut şi meciurile fetelor noastre cu Cehia şi cu Germania, meciuri pe care le-au câştigat, dar în ambele meciuri au avut acea uşoară demobilizare spre final care a permis adversarelor să reducă diferenţa la 3 respectiv 4 goluri.
Pe norvegience însă, nu le-au iertat până în ultima secundă, scor 31 la 23 pentru fetele noastre.
Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest.
România are şi lucruri extraordinar de frumoase .
PS – O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin şi voi aţi stat să vă uitaţi în gura lui Gâdea, Badea, Zamfir, Guşe, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache,Buşcu,Pieleanu,Dogioiu, Ficeac, Ioniţă şi alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri”, a precizat Traian Băsescu.