Uncategorized

Ultima etapă în Premier League. Manchester City şi Liverpool se bat pentru titlu

Astăzi de la ora 17:00, se va derula ultima etapă în Premier League. Toate elementele cheie sunt cunoscute, cu excepţia unuia singur şi, de altfel, cel mai important. Cine va fi campioană?O întrebare care îşi va afla răspunsul abia după ultimele 90 de minute ale sezonului.  Lider este Manchester City cu 95 de puncte, iar în urma sa se află Liverpool, cu 94.

Pentru ca Liverpool să recâştige titlul după o pauză de 28 de ani e obligatoriu ca Manchester City să nu câştige la Brighton. Victoria pentru echipa lui Pep Guardiola înseamnă automat a doua coroană în Premier League consecutivă, performanţă în premieră în istoria clubului. Iar tabloidul The Sun taie şi mai mult aripile cormoranilor, venind cu o statistică implacabilă, care nu . dă nici o şansă oamenilor lui Jurgen Klopp de a întoarce în ultimul moment şansa de partea lor.

E drept, la un moment dat, Liverpool avea şase puncte avans peste City şi meci acasă cu Leicester, iar o victorie normală ar fi mărit ecartul la nouă lungimi. Însă tocmai atunci The Reds au intrat într-o serie de trei-patru meciuri proaste şi au pierdut tot avansul consistent construit până în acel moment, după care City a trecut la pupitru, unde se află şi acum, înaintea ultimei etape.

sursa: fanatik.ro